Известие

Collapse
No announcement yet.

днеска си игубих компресията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам нещо предвид. От 2 да се направи един. Пиши ми на лично телефона си и утре сутрин най-късно ще ти се обадя с резултати.
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
      Или казано по друг начин
      WHITEPOWER-a остана без никаква POWER
      ти без компресия - аз с малко по-мазен антифриз
      масълце в антифриза и сега няма да се кара... трябва главата да се сваля и при мен. Интересното е че ходих до Италия(1200км в посока) и още там го видях че има масло, но насам 1200км не го пресече маслото... но няма да се рискува и става паметник пред блока - другата седмица в бокса! Дано е само гарнитура!!! Стискайте палци.
      Орлине - успех и на теб с ремонта и минимални поражения да е имало!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

преди 2 дена купих един главоч и сега е при Джуди да я види как е
        иначе купих ремаци ролки гарнитури , ссскапаната шайба на коляновия и нов болт - 470 лева ,
        остана само една ролка да купя
        и после направо сменяме канчето и газззссс до прекъсвача
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

иначе купих ремаци ролки гарнитури , ссскапаната шайба на коляновия и нов болт - 470 лева ,
          Стискам палци !!! На 155 срещата да си с нея !

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Сипи локтайт на богато и стегай по книга,шот тоя болт не се развива тукотака,все пак е с обратна резба

Mury, виждал съм, отварял съм и ИМАШЕ БЕЛЕЗИ! Дали са правени или са фабрични - нямам идея.
            А ти що си мислиш, че само ТИ си виждал и само ТИ знаеш, че става зацепването с пети?
            Искам да ми покажеш къде има фабрични белези на 16 в ТС,че аз незнам къде са
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

немаш ядове , колата е при румбата , ще снимам шаибите като отида и шайбата на коляновия
              аз по белезите разбрах че е с 3 зъба изметнала ,
              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Какво стана...Кога ще е готова
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

немаш ядове , колата е при румбата , ще снимам шаибите като отида и шайбата на коляновия
                  аз по белезите разбрах че е с 3 зъба изметнала ,
                  е твоята при Румбата ли е ?
                  Айде освобождавайте че моята е още пред блока и чака да влезе там... лудост е да не я карам с тая цена на бензина и да не и се кефя... а и не е полезно една кола да не се кара - после излизат други травми...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

кажи го на румбата не на мене , ако милиш че ми е кеф без кола ,, като гледам с какво темпо работи по колата ми , май и за коледа няма да е готова
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

кажи го на румбата не на мене , ако милиш че ми е кеф без кола ,, като гледам с какво темпо работи по колата ми , май и за коледа няма да е готова
                      така де ... на никой не му е кеф без кола...
                      ама като стане работата за ремонт и ужас.
                      Колкото до Румен: само винаги е помагал.
                      А най-тъпото че сега карам един опел дето е супер неудобен, в сравнение с алфата!
                      Човек понякога разбира че има нещо хубаво, чак когато го загуби...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

ми и на мене , ама нали знаеш че идва един момент в който когато работата стане много и качеството намалява , ако продулжава да ме мотае , отивам при радо ( мазерати ) сервиза , и бе това там са всички който бачкаха във ванто едно време , ще проверим там как е

и както каза човек разбира какво е имал когато го загуби - всичко това може да важи и за клиентите , колкото повече станат недовилните толкова по малко ще ходят там и .....
                        знае сам как тръгват нещата надолу и после се опитваш наново да се върнеш в играта но името тръдно се изчисва
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Дека са снимките а ?
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ми и на мене , ама нали знаеш че идва един момент в който когато работата стане много и качеството намалява , ако продулжава да ме мотае , отивам при радо ( мазерати ) сервиза , и бе това там са всички който бачкаха във ванто едно време , ще проверим там как е

и както каза човек разбира какво е имал когато го загуби - всичко това може да важи и за клиентите , колкото повече станат недовилните толкова по малко ще ходят там и .....
                            знае сам как тръгват нещата надолу и после се опитваш наново да се върнеш в играта но името тръдно се изчисва
                            чакай бре,ко ша праиш при Радо,та нали ти самия псуваше Ванто,и доколкото разбрах според теб,не са ти завили обтяжната ролка на ангренажама това е невъзможно,защото ако не е затегната.още при паленето ше стане салатка

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              чакай бре,ко ша праиш при Радо,та нали ти самия псуваше Ванто,и доколкото разбрах според теб,не са ти завили обтяжната ролка на ангренажама това е невъзможно,защото ако не е затегната.още при паленето ше стане салатка
                              в тази връзка ако ми кажеш как се кривят 8 изпускателни клапана само??? от развита шайба на коляновия вал...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                в тази връзка ако ми кажеш как се кривят 8 изпускателни клапана само??? от развита шайба на коляновия вал...
                                Вероятно е да не е бил зацепен изпускателния вал,макар че не ми се вярва да го направят във Ванто,т.е. аз незнам къде си е сменял Орлин ремъкаМакар че като се замисля,ако превърти шайбата на коляновия вал,първо се удрят точно изпускателните клапани
                                Last edited by Mury; d.m.y г., 17:23.

Comment

Working...
                                X