Имам нещо предвид. От 2 да се направи един. Пиши ми на лично телефона си и утре сутрин най-късно ще ти се обадя с резултати.
Известие
Collapse
No announcement yet.
днеска си игубих компресията
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеИли казано по друг начин
WHITEPOWER-a остана без никаква POWER
масълце в антифриза и сега няма да се кара... трябва главата да се сваля и при мен. Интересното е че ходих до Италия(1200км в посока) и още там го видях че има масло, но насам 1200км не го пресече маслото... но няма да се рискува и става паметник пред блока - другата седмица в бокса! Дано е само гарнитура!!! Стискайте палци.
Орлине - успех и на теб с ремонта и минимални поражения да е имало!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
преди 2 дена купих един главоч и сега е при Джуди да я види как е
иначе купих ремаци ролки гарнитури , ссскапаната шайба на коляновия и нов болт - 470 лева ,
остана само една ролка да купя
и после направо сменяме канчето и газззссс до прекъсвачаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениепреди 2 дена купих един главоч и сега е при Джуди да я види как е
иначе купих ремаци ролки гарнитури , ссскапаната шайба на коляновия и нов болт - 470 лева ,
и после направо сменяме канчето и газззссс до прекъсвача
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениепреди 2 дена купих един главоч и сега е при Джуди да я види как е
и после направо сменяме канчето и газззссс до прекъсвачаи стегай по книга,шот тоя болт не се развива тукотака,все пак е с обратна резба
Mury, виждал съм, отварял съм и ИМАШЕ БЕЛЕЗИ! Дали са правени или са фабрични - нямам идея.
А ти що си мислиш, че само ТИ си виждал и само ТИ знаеш, че става зацепването с пети?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениенемаш ядове , колата е при румбата , ще снимам шаибите като отида и шайбата на коляновия
аз по белезите разбрах че е с 3 зъба изметнала ,
Айде освобождавайте че моята е още пред блока и чака да влезе там... лудост е да не я карам с тая цена на бензина и да не и се кефя... а и не е полезно една кола да не се кара - после излизат други травми...
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениекажи го на румбата не на мене , ако милиш че ми е кеф без кола ,, като гледам с какво темпо работи по колата ми , май и за коледа няма да е готова
ама като стане работата за ремонт и ужас.
Колкото до Румен: самовинаги е помагал.
А най-тъпото че сега карам един опел дето е супер неудобен, в сравнение с алфата!
Човек понякога разбира че има нещо хубаво, чак когато го загуби...
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
ми и на мене , ама нали знаеш че идва един момент в който когато работата стане много и качеството намалява , ако продулжава да ме мотае , отивам при радо ( мазерати ) сервиза , и бе това там са всички който бачкаха във ванто едно време , ще проверим там как е
и както каза човек разбира какво е имал когато го загуби - всичко това може да важи и за клиентите , колкото повече станат недовилните толкова по малко ще ходят там и .....
знае сам как тръгват нещата надолу и после се опитваш наново да се върнеш в играта но името тръдно се изчисваVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеми и на мене , ама нали знаеш че идва един момент в който когато работата стане много и качеството намалява , ако продулжава да ме мотае , отивам при радо ( мазерати ) сервиза , и бе това там са всички който бачкаха във ванто едно време , ще проверим там как е
и както каза човек разбира какво е имал когато го загуби - всичко това може да важи и за клиентите , колкото повече станат недовилните толкова по малко ще ходят там и .....
знае сам как тръгват нещата надолу и после се опитваш наново да се върнеш в играта но името тръдно се изчисвама това е невъзможно,защото ако не е затегната.още при паленето ше стане салатка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениечакай бре,ко ша праиш при Радо,та нали ти самия псуваше Ванто,и доколкото разбрах според теб,не са ти завили обтяжната ролка на ангренажама това е невъзможно,защото ако не е затегната.още при паленето ше стане салатка
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениев тази връзка ако ми кажеш как се кривят 8 изпускателни клапана само??? от развита шайба на коляновия вал...Макар че като се замисля,ако превърти шайбата на коляновия вал,първо се удрят точно изпускателните клапани
Last edited by Mury; d.m.y г., 17:23.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment